Kurset koster kr. 3.900 pr. person for en uge med fuld forplejning (incl. festmenu om fredagen) og træning hver dag. Denne pris gælder for alle, der træner hund på et hold på Vandelkurset (uanset alder).

Deltagere uden hund:

Voksen (17 - 100 år): kr. 3.900,-

Børn op til 4 år: gratis (ved opredning i forældrenes værelse).

Børn 5-10 år: kr. 600,- (ved opredning i forældrenes værelse).

Børn/unge 11-16 år: kr. 1.200,- (ved opredning i forældrenes værelse).

Prisen dækker alt undtagen drikkevarer, som du selv må købe. Af hensyn til kursets økonomi, henstiller vi, at du køber dine drikkevarer i biksen.

MULIGHED FOR TILSKUD

Mange kommuner giver tilskud til kurser og uddannelse af trænere. Vandelkursus er jo også en form for træneruddannelse, så du kan prøve at få din forening til at søge tilskud til din frivillige efteruddannelse som instruktør.

Herunder er en kursusbeskrivelse, som du evt. kan kopiere og bruge til ansøgning om tilskud.

Kursusbeskrivelse

VANDELKURSUS

Vandelkursus er et tilbud om aktiv sommerferie for dig og din hund. Trænger du til ny inspiration, nye ideer og et ”skub” i den rigtige retning med træningen, så er Vandelkurset det rigtige for dig.

Du får hjælp med din egen hund og ved at følge træningen af de andre hunde på dit hold, kan du hente inspiration og ideer til træningen af mange slags hunde og mange forskellige problemer. Inspiration og ideer som du kan bruge i dit eventuelle virke som instruktør i din egen lokalforening.

Kurset afholdes hvert år i uge 28 og byder på effektiv og seriøs træning hver dag hele ugen. Kurset er for alle hundeførere i DcH og der trænes på hold i klasserne i DcH’s konkurrenceprogram, IPO samt et eller flere temahold.

Alle hold ledes af en instruktør, der står for den daglige træning suppleret med teori om træningen, evt. adfærdsproblemer m.m.