BIKSEN - VANDELKURSETS LOKALE BUTIK

Restparti i Seeland Rainy Lady kort gummistøvle i sort og grøn HALV PRIS kr. 299,- (så længe lager haves).

Kan forudbestilles ved at sende en mail til heidi@specialbutikken.dk med ønsket farve og størrelse, så kan de afhentes i biksen på Vandel.

Fås i str. 36 til 43.

Biksen er den lokale butik på Vandelkurset. Den findes i opholdsstuen og her kan du købe stort set alt, hvad du kan få brug for i løbet af ugen.
Biksen udgør en stor del af Vandelkursets økonomi og vi henstiller derfor, at du køber dine drikkevarer her.

Du kan bruge Dankort i Biksen og betale med mobilepay eller swipp.

HVAD KAN DU KØBE?
Biksen har åbent hver dag kort tid inden middag og aftensmad samt hele aftenen.
I biksen vil der igen i år være mulighed for at gøre nogle RIGTIG GODE handler.Vi har som sædvanligt rigtig mange spændende ting til gode priser bl.a. forskellige veste, fleece jakker, T-shirts, bukser, sko, støvler, shorts, trøjer, sporpinde, apporter, bolde, stole og meget meget mere.

I Biksen´s anden afd. kan du forsyne dig med diverse gode sager til tørsten og den "lille" sult.

Vi har igen i år allieret os med Helle "broderidamen" der syr vores logo mærker. Helle kommer ikke på Vandelkurset i år, men du kan bestille logoer og tekst til dit nyindkøbte tøj, så vil Helle sy og brodere derhjemme og sende til dig.

Du kan BESTILLE varer hjemmefra, f.eks. hvis du vil købe materialer som sporflag, apporter i større mængder. Du kan også bestille varer på selve Vandelkurset senest om tirsdagen, hvis der f.eks. er noget tøj, du gerne vil have i en bestemt størrelse eller farve.
TIRSDAG på Vandelkurset er sidste dag, hvis du vil bestille noget til levering på kurset
Bestil støvler hjemmefra

Der vil blive et lille udvalg i støvler/sko i biksen på årets kursus, men hvis du har specielle ønsker kan du tjekke nedenstående link. Vil du være sikker på at de støvler/sko du er interesseret i er med så skriv til Heidi på frolich@post11.tele.dk  (model og str.), så tager hun dem med.

Du vil, i forbindelse med Vandelkurset, få minimum 20% rabat.

https://www.specialbutikken.dk/gummistoevler.aspx

https://www.specialbutikken.dk/vandrestoevler-og-vandresko.aspx