BIKSEN - VANDELKURSETS LOKALE BUTIK

Mangler du et sæt godt regntøj til Vandel (eller senere), så har du her mulighed for at forudbestille til en god pris (så længe lager haves).

Der kommer lidt regntøj med til biksen, men da vi ikke har solgt særlig meget af det de sidste år, har vi valgt at bruge pladsen til andre gode ”sager”.
Se regntøj og priser her.
Forudbestilles ved Heidi på
frolich@post11.tele.dk

Biksen er den lokale butik på Vandelkurset. Den findes i opholdsstuen og her kan du købe stort set alt, hvad du kan få brug for i løbet af ugen.
Biksen udgør en stor del af Vandelkursets økonomi og vi henstiller derfor, at du køber dine drikkevarer her.

Du kan bruge Dankort i Biksen og betale med mobilepay eller swipp.

HVAD KAN DU KØBE?
Biksen har åbent hver dag kort tid inden middag og aftensmad samt hele aftenen.
I biksen vil der igen i år være mulighed for at gøre nogle RIGTIG GODE handler.Vi har som sædvanligt rigtig mange spændende ting til gode priser bl.a. forskellige veste, fleece jakker, T-shirts, bukser, sko, støvler, shorts, trøjer, sporpinde, apporter, bolde, stole og meget meget mere.

I Biksen´s anden afd. kan du forsyne dig med diverse gode sager til tørsten og den "lille" sult.

Vi har igen i år allieret os med Helle "broderidamen" der syr vores logo mærker, og hun vil også være at finde på skolen, så du kan få broderet Vandel logo i løbet af ugen, evt. på dit ny indkøbte tøj.

Du kan BESTILLE varer hjemmefra, f.eks. hvis du vil købe materialer som sporflag, apporter i større mængder. Du kan også bestille varer på selve Vandelkurset senest om tirsdagen, hvis der f.eks. er noget tøj, du gerne vil have i en bestemt størrelse eller farve.
TIRSDAG på Vandelkurset er sidste dag, hvis du vil bestille noget til levering på kurset

 

 

Der er masser af markeringspinde klar :-)