A/E- KLASSEN

En træningskammerat udtaler:
Jette er instruktør i DcH Esbjerg, kredsinstruktør i kreds 4, formand for DcH bladet og en særdeles erfaren og meget dygtig konkurrence hundefører. Hun har trænet mange hunde op til dygtige Elitehunde og har på nuværende 2 aktive Elitehunde på én gang.

Jette er særdeles engageret i både egen hundetræning og i at hjælpe andre hundeførere bedre på vej. Hun er pt. instruktør for klubbens A-hold, hvor hun utrætteligt udfordrer hundeførerne. Jette er udpræget konkurrence orienteret. Hun formår samtidig at se hund og førers samlede udfordringer både i deltaljen og i helheden. Hun er meget opmærksom på hunden og hvordan hunden holdes topmotiveret.

Jette siger sin mening, på en sober og forståelig måde, så modtageren ikke er i tvivl om budskabet, samtidig med at man ved hvordan man kommer videre i sin træning. Det er meget givtigt at træne på Jettes hold. Jette har også en stor ære i udviklingen af nye instruktører, både lokalt og rundt i landet hvor hun ofte holder kursus aktivitet.

Jette er virkelig en dynamo i DcH og jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger.

Brian Klaris, DcH Esbjerg

Navn

Jette Nybo Andersen

Lokalforening

Esbjerg

Instruktør uddannelse i DcH

Kredsinstruktør

Evt. instruktør uddannelse udenfor DcH

 

Anden relevant uddannelse

 

Kredsinstruktør ja/nej

Ja

Hvor mange år har du været træner i DcH?

Siden 1990

Hvilke hold har du / har du haft i lokalforeningen?

Lige nu A hold, men har vist trænet alle slags hold - er dog mest til konkurrencehold

Hvor mange år har du undervist uden for din egen lokalforening?

Vel de sidste ca.10 år

Hvilke typer kurser har du afholdt?

Jeg har haft mange forskellige kurser både i trænergrunduddannelsen, men derudover også videregående i eftersøgning og spor
Har desuden trænet hvalpe i Retrieverklubben

Hvor har du undervist?

I alle kredse i DcH, såvel i lokalforeninger som i kreds regi

Hvad er dine interesser som instruktør?

Jeg interesserer mig for at træne konkurrencehunde, og det gælder for så vidt alle elementer i DcH’s konkurrenceprogram. Det gælder både ved opbygning af nye øvelser for hundene eller problemløsning i forhold til den færdige øvelse.  Men i det hele taget at arbejde med hunde og hundeførere der er arbejdsvillige og engagerede i at nå sine mål.

Hvad er dine mål som instruktør?

Det er at arbejde med hundene og hundeførerne på en positiv måde, så alle synes at træningen er sjov og inden for de rammer som HF/H har at byde ind med. Jeg elsker at tilrettelægge træningen med udgangspunkt i den enkelte ekvipage, således at man målrettet bygger øvelser op til at lykkes. Og så få lagt de udfordringer på, så man også udvikler sig.

Egen hund nuværende

Pingo - 8 år gammel labrador i eliteklassen, og er for 5. år med i eliteturneringen
Pluto lillebror -selvfølgelig også labrador - konkurrenceklar i E i år

Race, klasse, andet relevant

Pingo og Pluto er begge elitehunde i DcH. Pingo har gjort det nogenlunde i Nordisk Rundering. Håber Pluto blover klar til Nordisk rundering i år
Jeg har også med tidligere hunde deltaget i både nordisk spor og rundering, men først og fremmest er det DcH programmet, jeg arbejder med

Hvor mange egne hunde har du trænet

5 er det så blevet til nu - alle labrador

Resultater med egne hunde

Jeg har med mine hunde deltaget ved DM i B, A og E samt Nordisk i både spor og rundering
Bedste resultat er podiepladser i A-klassen Pluto blev danmarksmester sidste år, mens Pingo fik en 3. plads, da det var ham der gik i A-klassen.

Andre kommentarer